Опис проекту

Металообробка » Портфоліо » Сталеві фланці

Сталеві фланці

Фланці завтовшки 12 мм, виконані на токарному устаткуванні, з свердлінням та нарізкою внутрішньої різьби великого діаметру. Ми виготовляємо сталеві фланці на замовлення під потрібні вам розміри.

сталеві фланці

Терміни виготовлення на замовлення: за домовленістю

Вартість сталевих фланців залежить від:

  • обсягу робіт;
  • складності робіт;
    виду і товщини матеріалу;
  • додаткових видів механічної обробки.

Виготовляємо деталі та конструкції для всієї України та Європи з доставкою.

Зробити замовлення

Сталеві фланці – це плоский диск із металу, з розташованими на ньому отворами: центральним та бічними, які призначені для кріпильних елементів. Вони використовуються, насамперед, для герметичного з'єднання складових частин сталевих труб.

Популярність фланцевих з'єднань пояснюється легкістю їх монтажу (необхідно помістити фланцевий диск у трубу відповідного діаметра і з'єднати з аналогічним пристроєм на іншій трубі, прикрутивши його), гарною герметичністю та надійністю. Розміри фланця повинні відповідати діаметру труби., на яку він кріпиться. Виробляти дані з'єднання також нескладно. Сучасні трубопроводи часто вже обладнані сталевими фланцями, що значно полегшує експлуатацію та обслуговування таких труб.

Замовити виготовлення сталевих фланців за Вашими кресленнями можна у компанії "МАГНЕТ”. Виконаємо роботу швидко та якісно на професійному європейському обладнанні. Для покупки надішліть креслення проекту на пошту або прикріпіть у форму замовлення на сторінці нижче.

Область застосування сталевих фланців

Сталеві фланці знайшли своє широке застосування у таких областях:

  • Харчової промисловості;
  • Хімічній;
  • Нафтопереробна;
  • ЖКГ.

Також і в інших областях, де є необхідність розбору труб для проведення подальших робіт з їх ремонту, або проведення техогляду. Сталеві фланці можуть використовуватися для підключення до трубопроводу різних додаткових апаратів, пристроїв для фільтрації, лічильників та ін. У побуті такий тип з'єднання використовується рідко, отримавши широке застосування у промислових цілях.

Види сталевих фланців

Існують різні види виготовлених фланців на замовлення, навіть великого діаметра вони різняться між собою, насамперед, міцністю з'єднань та конструктивними особливостями.

Таким чином, сталеві фланці можна розділити на такі типи:

  • Воротниковий фланець. Відмінною особливістю даного виду з'єднань, є приварений конус меншого діаметра, який при монтажі в трубу забезпечує високу герметичність та надійність з'єднання.;
  • Плоский (приварний) фланець є плоским металевим диском, з отворами для кріплень у ньому. Кріпиться такий вид фланця на трубу шляхом приварювання у двох місцях.
  • Різьбовий фланець монтується на трубу без застосування зварювання, з'єднання відбувається шляхом накручування на трубу. Для більш надійного з'єднання, може бути застосовано зварювання.
  • Глухий фланець відрізняється від інших видів фланців тим, що у нього відсутній центральний отвір. Використовується як заглушка труби, припинення потоку рідини.
  • Поворотний фланець. Цей тип з'єднання використовується для нафтових, газових труб, для роботи з хімічними рідинами;
  • Ізолюючий тип з'єднань використовується також для монтажу на нафтових та газових трубах. На фланцях цього типу розташовані стягуючі шпильки.

Підбирається з'єднання залежно від діаметра труби, її конфігурації та цілей, для яких планується використовувати дане з'єднання. Враховуючи велику різноманітність сланцевих сполук, при виникненні необхідності у виготовленні на замовлення та встановлення фланців, необхідно звернутися до професіоналів за консультацією.

Також, ми виготовляємо: біокаміни, корпуси для електроприладів, а також інші види виробів на замовлення.

ЗАМОВИТИ РОЗРАХУНОК ПРОЕКТУ

  • Для швидкого прорахунку вартості замовлення, завантажте креслення готових деталей та їх плоскої розгортки у форматі DWG або DXF за допомогою форми або надішліть їх на пошту info@magnet.com.ua.

  • Разом із кресленнями вкажіть номер деталей на Вашому виробництві, тип матеріалу, його марку, товщину матеріалу, і кількість деталей кожного типу.

  • У назві файлу не використовуйте спеціальні символи (лапки, дужки, тире), та символи кирилицею.

  • Креслення повинні бути виконані прямими, дугами і полілініями. Не допускається використання сплайнів. Вкажіть Ваші контакти (електронна пошта, телефон), щоб ми могли з вами зв'язатися.